Овен - Настойчиви, арогантни и склонни към агресия. С вас на

...
Овен - Настойчиви, арогантни и склонни към агресия. С вас на
Коментари Харесай

Първото нещо, което си казват за вас, когато разберат зодията ви

Овен  - " Настойчиви, арогантни и склонни към експанзия. С вас на глава не се излиза. Вие смятате, че сте безгрешни и постоянно прави. Състезателният ви темперамент е толкоз мощен, че нервира близките. Не умеете да губите. "

Телец  - " Упоритостта, инатът и сърденето ви нервират съвсем всички. А в композиция с непрекъснатите ви искания, прищявки и директиви кое по какъв начин би трябвало да стане, сте безусловно невъзможни. "

Близнаци  - " Вярвате, че единствено вие може да свършите каквото и да било идеално, и в никакъв случай не делегирате отговорности на близките. Критериите ви са толкоз високи, че са недостижими. А в това време сте прекомерно нерешителни и ви лишава прекалено много за време да свършите каквото и да е. "

Рак  - " Вие постоянно закъснявате за срещи най-малко с 40 мин. И най-после може и изобщо да не се появите, тъй като е станало късно, нямате комфортен превоз, предпочитате да си седите вкъщи. Ако не дойдат на крайници в дома ви, най-вероятно приятелите ви изобщо няма да ви видят. "

Лъв  - " Мрънкането ви е безпределно. Страдате от непрекъсната липса на внимание. Искате нонстоп някой да ви забавлява, другояче ви става скучно и ставате ужасни. А непрекъснатите ви прищевки за нови и нови неща постоянно затормозяват хората към вас, които просто желаят да си почиват в компанията ви, което очевидно е невероятно. "

Дева  - " Толкова сте педантични и суетни, че всяко едно занятие ви лишава часове. Постоянно поправяте близките, вървите подире им и подреждате и ги наставлявате за всичко. "

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР